Bakom tomma ögon

Yonato Books

Bakom tomma ögon


Bakom tomma ögon är namnet på den bok som Yonato Books först gav ut. Den är skriven av grundaren Elliot Anderson och är hans debutroman. Idag åker han runt till olika skolor och andra ställen där han föreläser om boken och hur du kan ge ut din egen bok. Följ våra sociala medier för att upptäcka mer om hur vi jobbar för att så många som möjligt ska få möjlighet att ge ut sin historia!

Jag och min bok1
bok
slider_03
Bild på mig som Jacob tog - Bra Från 13 Juni
slider_04

Om boken

Runt om i landet hittar folk långa, svarta fjädrar. Under allas radar sätts en djävulsk plan i verket. Fler och fler människor försvinner, men ingen förstår vart de tar vägen. Samtidigt träffar Jacob, en 15-årig kille, Julia på ett tåg. Tillsammans med henne kastas han rakt in händelsernas centrum och världen visar sig vara allt annat än vad han tidigare trott. Livet blir genast mycket farligare när resan till mormor förvandlas till en jakt. En jakt där de själva är bytet…



Om författaren

Elliot Anderson är född 2002 och bor i Nyköping. Redan i nian började han skriva sin debutroman, Bakom tomma ögon. Mycket av inspirationen kommer från verkliga händelser. Annat är ren fantasi. Kompisar, intressen och folktro har också varit viktiga inspirationskällor.



Sagt om boken

“En mycket bra historia som får en att se saker från flera olika vinklar. Det är början på en ny genre...”


Daniel Grygorcewicz,

Svensklärare på Kunskapsskolan i Nyköping



Köp boken!

Beställ boken här och betala samtidigt in 189 kronor (per bok) på Swish.

Porto tillkommer (se beställningsformulär "Antal böcker" nedan).

Boken kommer med posten inom några dagar.


Tack!



Swish: 072-712 45 36

Mottagare: Elliot Anderson, Yonato HB

 
Jag har betalat med Swish
 
 
 
 
 
 
 

Copyright © 2020 by Yonato HB. All Rights Reserved